ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ – Βγήκαν τα κουμπούρια στο Βόλο. Ταβερνιάρης πήρε στο κυνήγι λαμόγια εφοριακούς. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ

Πυροβολισμοί εναντίον εφοριακών στον Βόλο σημειώθηκαν την Πέμπτη 17/8 σε ταβέρνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, από την αρχή του ελέγχου υπήρχαν αντιδράσεις από την πλευρά του ιδιοκτήτη.

Παρόλα αυτά οι εφοριακοί, που αρχικά εμφανίστηκαν ως πελάτες, ολοκλήρωσαν τον έλεγχο και βεβαίωσαν παραβάσεις που οδήγησαν όχι μόνο σε 48ωρο λουκέτο της επιχείρησης.

Μια εκδοχή θέλει τον καταστηματάρχη να πυροβολεί στον αέρα τη στιγμή που αποχωρούσαν οι εφοριακοί ενώ κατά μια άλλη εκδοχή, από το thessaliatv.gr όταν έμαθε ότι οι υποτιθέμενοι πελάτες είναι οικονομικοί επιθεωρητές, πήρε ένα σπαθί και άρχισε να το χτυπάει πάνω στον πάγκο όπου βρίσκεται η ταμειακή ενώ φέρεται να τους εξύβρισε.

Οι επιθεωρητές υπό το φόβο επέκτασης του επεισοδίου και επειδή θεώρησαν την πράξη του επιχειρηματία ως απειλή, κάλεσαν την αστυνομία που προχώρησε στην προσαγωγή του επιχειρηματία.

Αυτά παθαίνουν οι εφοριακοί που αποτελούν συνένοχοι στο έγκλημα που υποτίθεται καταπολεμούν αφού παίρνουν εντολές από τους υπαλλήλους των δοσίλογων. Η ανεκδιήγητη υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής της περιοχής, Κατερίνα Παπανάτσιου το χαρακτήρισε ως περιστατικό βiας και δήλωσε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν απτόητοι. Θα συνεχίσουν δηλαδή να καταστρέφουν επιχειρήσεις που περιμένουν τους 2-3 μήνες του καλοκαιριού για να επιβιώσουν αντί να σκεφτούν άλλους τρόπους να πολεμήσουν την φοροδιαφυγή.

Άλλωστε, όπως διαβάζουμε σε μελέτες και στοιχεία που προκύπτουν από το ίδιο το ΥΠΟΙΚ, τα περισσότερα πρόστιμα μένουν απλήρωτα διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να πληρωθούν από τους… παραβάτες.

Η κατάσταση εκτραχύνεται και αν σύντομα έχουμε νεκρό, θα πέσει στο κεφάλι των ανεκδιήγητων μπολσεβίκων που βρίσκονται στην εξουσία.

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις